Meteen naar de inhoud

Contact

Wandeling.be heeft als missie om je te helpen de Westhoek te ontdekken in al zijn facetten. De site bestaat sinds 2020 en is de weergave van vele vakanties en bezoeken in de Westhoek met Oostduinkerke als uitvalsbasis. Onze redactie staat nooit stil en zo telt kruidenwijs.be intussen al heel wat bijdrages over de Westhoek. Om onze website verder te doen groeien, komen we graag in contact met professionals, gedreven hobbyisten en adverteerders.

Samenwerken via gastblog

We krijgen wekelijks verzoekjes van bloggers die graag hun artikelen op deze website willen publiceren. Content is king: wanneer de inhoud van het artikel een toegevoegde waarde heeft voor wandeling.be (al dan niet met een commerciële insteek), staan we daar graag voor open. Ben jij een blogger, influencer of een ander type professional? Neem ook dan contact met ons op.

Adverteren

Wandeling.be wordt maandelijks gelezen door duizenden bezoekers met interesse in de Westhoek. Wij inspireren heel wat mensen om specifieke plaatsen in de Westhoek te bezoeken. Wens je graag te adverteren op onze site en onze sociale media, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Naast wandeling.be hebben wij nog andere websites in onze portfolio, zie https//gloren.be.

Wil je ons contacteren? Stuur dan een e-mail naar info at wandeling.be. Tot hoors!