Ga naar de inhoud

Wandeling Koksijde – Polderwandelroute (13,2 km)

Polderwandelroute

Info

  • Deze wandeling start aan het (oude) gemeentehuis van Oostduinkerke (zie kaart hieronder). Van daaruit gaat het richting Wulpen voor een echte polderwandeling met prachtige vergezichten over weiden en akkers. We passeren het Willibrordusputje en in het terugkeren ook het natuurgebied rond Koksijde Golf Ter Hille.
  • Met een afstand van 13,2km is het uiteraard een lange wandeling; alternatief is deze met de fiets te doen. Ook de onverharde stukken zijn goed toegankelijk met de fiets. Er zijn ook weinig tot geen hoogteverschillen tijdens de (fiets)wandeling.
  • Tip: voorzie een stop in Wielrijdersrust Het Dorstige Hart; de terras aan het water is heel leuk om tussendoor even uit te blazen. Een mooi alternatief is D’Oede Pastorie op het gemeenteplein van Wulpen.

Kaart


Foto’s